GIS ostrzega: Salmonella w kiełbasie i mięsie garmażeryjnym

Aktualizacja
Ostrzeżenie GIS
Ostrzeżenie GISgis.gov.plPUSTE
  • Kiełbasa surowa metka łososiowa MAP (producent: P.W. KIER Elżbieta Klimacka, Zakład Przetwórstwa Mięsnego), weterynaryjny nr identyfikacyjny: 04140203, nr partii: 72, data produkcji - 13.03.2019 r., data przydatności do spożycia - 03.04.2019 r.
  • Mięso garmażeryjne z łopatki wieprzowej (producent: P.W. KIER Elżbieta Klimacka, Zakład Przetwórstwa Mięsnego), weterynaryjny nr identyfikacyjny: 04140203, nr partii: 72, data produkcji - 13.03.2019 r., data przydatności do spożycia - 24.03.2019 r.
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?